YourSafetynet

Privacy met Zorg werkt nauw samen met YourSafetynet, dé leverancier op het gebied van IBP-tooling (ISMS) voor Zorg, Onderwijs en MKB.

Door deze samenwerking kunnen wij organisaties optimaal ontzorgen en ondersteunen met een degelijk kwaliteitsmanagementsysteem en het aantoonbaar voldoen aan AVG.

Naast de functionaliteit die YourSafetynet biedt voor het AVG compliance traject, ondersteund de tool organisaties bij de implementatie van twee verplichte registraties, het verwerkingsregister en het beveiligingsincidenten en datalekkenregister.

Privacy met Zorg biedt de volgende diensten in aanvulling aan op het abonnement bij YourSafetynet:
• Implementatiebegeleiding en gebruikersondersteuning
• Training en opleiding
• Beoordelen verwerkersovereenkomsten
• Beheer van het verwerkingsregister

Door onze samenwerking kunnen we tegen een aantrekkelijk aanbod onze gezamenlijke diensten en producten aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op, of bekijk voor meer informatie de YourSafetynet website.

Phished

Privacy met Zorg werkt nauw samen met Phished op het gebied van Security Awareness Training en phishingsimulatie.

Phished is pionier in AI-driven Security Awareness Training. Het Phished-platform bestaat uit een holistisch leerplan op basis van automatisatie en neuroscience, samengesteld door onderwijs- en cybersecurityexperts. De kennis die dankzij korte microlearnings wordt opgedaan in de Phished Academy wordt gelijk in de praktijk getest dankzij gepersonaliseerde phishingsimulaties. Op die manier ontwikkelen gebruikers een always-on-mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen en zo de organisatie als geheel beter beveiligt.

Privacy met Zorg biedt in aanvulling op de Security Awareness training van Phished, ook bewustwordingstraining (e-learning) op gebied van Privacy en AVG.

Door onze samenwerking kunnen we tegen een aantrekkelijk aanbod onze gezamenlijke diensten en producten aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op, of bekijk voor meer informatie de Phished website.