Downloads

Privacy met Zorg heeft verschillende gratis posters ontwikkeld waarmee je de bewustwording voor informatiebeveiliging en privacy binnen jouw organisatie kunt stimuleren en medewerkers op een handige en leuke manier kunt voorlichten over do’s and don’ts. Leuk voor in de teamkamer! Hiernaast hebben we ook een aantal Flyers over hoe we uw organisatie nog meer kunnen ondersteunen.

Klik op de knop “Download”, vervolgens opent het bestand en kun je deze zelf downloaden. Wil je een poster op maat laten afdrukken of het design laten wijzigen met logo’s van de eigen zorginstelling? Neem dan contact met ons op.

FLYER

E-learning AVG

Thumb poster E-learning

Voor het beschermen van de privacy en het beveiligen van gegevens maakt u beleid, stelt u richtlijnen op en neemt u maatregelen. Het is van belang dat u uw medewerkers hierin opleidt en bewust maakt van beveiligingsrisico’s. Met de op de NEN 7510 afgestemde e-learning maakt u hier serieus werk van!

Probeer onze demo e-learning eens!

FLYER

AVG audit

thumb

Voor weinig sectoren is een waterdicht privacybeleid zo cruciaal als voor de zorg. Patiënten en medewerkers hebben recht op een geborgen, privacyvriendelijke omgeving waarin hun persoonlijke gegevens in vertrouwelijke handen zijn.

Met de AVG audit van Privacy met Zorg krijgt u snel inzicht in de huidige stand van zaken op het gebied van IBP met praktische verbeterpunten en aanbevelingen.

POSTER

Top 10 datalekken

Top 10 datalekken

Je werkt dagelijks met persoonsgegevens. Daar ga je natuurlijk zorgvuldig mee om, zodat deze niet in verkeerde handen vallen. Wanneer er toch iets fout gaat, dan is er sprake van een datalek. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom staan hier de meest voorkomende datalekken en wat jij kunt doen om deze te voorkomen.

POSTER

Phishing: Vis ze eruit

Top 10 datalekken

Phishing is een ernstige vorm van computercriminaliteit. Door gebruik van valse WhatsApp, e-mails of SMS-berichten, word je naar een nagebootste website gelokt van bijvoorbeeld je bank of er wordt ongemerkt software op je computer geïnstalleerd. Zo krijgen criminelen ongewenst toegang.

POSTER

Wat te doen bij
datalekken

Datalek, wat nu?

Is er bij uw organisatie sprake van een datalek? Kom dan snel in actie om grotere problemen voor te zijn, informeer uw Functionaris Gegevensbescherming (FG) en doorloop de belangrijkste stappen!

POSTER

Vijf vuistregels privacy

Vuistregels AVG

In je werk heb je veel te maken met persoonsgegevens. Het is belangrijk dat je daar bewust en veilig mee om gaat. Dat is ook een eis van de Europese privacywet (de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG). Denk bij het verwerken (verzamelen, registreren, wijzigen en uitwisselen) van persoonsgegevens altijd aan deze vijf vuistregels voor privacy. Dan zit je goed!