Over ons

Privacy met Zorg bestaat uit een enthousiast team van FG-ers en privacyadviseurs met een juridische, informatie-, HR- en bedrijfskundige achtergrond. Wij helpen organisaties bij de implementatie van het informatiebeveiligings- en privacybeleid (IBP-beleid), houden toezicht op effect en werking van dit beleid, adviseren over de mate waarin organisaties voldoen aan privacywetgeving (AVG) en ondersteunen bij al hun IBP-vraagstukken en contacten met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

We onderscheiden ons door een gedegen kennis van de AVG in combinatie met een praktische aanpak die op de zorg is afgestemd. Samen met besturen zoeken wij naar een werkwijze die past bij de organisatie, uitvoerbaar is en uiteraard voldoet aan de wettelijke kaders van de AVG. 

We begeleiden vanuit de rol als Functionaris voor de gegevensbescherming (FG) en Privacy Officer (PO) zorgorganisaties, branche- of koepelorganisaties en andere sector ondersteunende organisaties. Wij vinden het belangrijk dat organisaties niet zelf het wiel hoeven uit te vinden, daarom delen we graag onze kennis en ervaring. 

 

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures. Wil je een open sollicitatie doen, laat het dan weten via Contact.

Ons team

Tonny Plas

Tonny Plas

Adviseur, DPO

Erik van Es

Erik van Es

Adviseur, DPO

Ankie in ‘t Zandt

Ankie in ‘t Zandt

Adviseur, DPO

Henrika Lefevre

Henrika Lefevre

Managementassistent